Rodos este în flăcări, iar locuitorii săi sunt în alertă – un apel la solidaritate pentru a face față coșmarului – video

Pentru a șaptea zi, insula Rodos se confruntă cu evenimente incitante și îngrozitoare, deoarece incendiile s-au aprins din nou în sudul insulei, ceea ce a dus la evacuarea mai multor locuitori și amenințarea cu distrugerea satelor.

Într-un filmuleț incitant, apare scena tragică a incendiilor care au consumat case și magazine din satul Asklepio, înaintând cu o viteză înspăimântătoare, ceea ce trage alarme în inimile locuitorilor din regiune.

Președintele Comunității Afandou a făcut un apel către toți pompierii voluntari să intervină în acest moment critic. El a spus că situația necesită viteză și hotărâre pentru a controla flăcările nemiloase.

Disperați să oprească catastrofa în creștere, forțele de pompieri și voluntarii lucrează din greu pentru a ține focul nemilos. Cu toate acestea, provocările cresc odată cu izbucnirea continuă a incendiilor și condițiile meteorologice nefavorabile.

Rodos este în flăcări, iar locuitorii săi sunt în alertă - un apel la solidaritate pentru a face față coșmarului - video

 

Având în vedere amenințarea gravă cu care se confruntă regiunea pe măsură ce incendiul avansează către Archangelos, rezidenții și voluntarii din comunitatea Afandou fac apel la necesitatea de a intensifica eforturile și de a forma echipe de stingere a incendiilor pentru a face față acestui teribil dezastru natural. Timpul se scurge, iar cooperarea și solidaritatea sunt cele care ne pot salva proprietatea și societatea de la dispariție.

Share the news with your friends