Devastare și probleme în urma furtunii neașteptate în Kavala și Serres – Fotografii și Video

O furtună bruscă s-a abătut asupra zonelor Kavala și Serres, provocând distrugeri și probleme semnificative. Tornada puternică a lovit neașteptat duminică după-amiază, cauzând daune serioase în aceste zone.

În Serres, copacii au fost smulși din rădăcini și au căzut pe cablurile de curent ale DEDDIE, provocând întreruperi masive de curent. Casele din satele prefecturii au avut, de asemenea, de suferit, cu acoperișuri rupte din cauza forței furtunii.

Un videoclip de la buruienile din Serres ilustrează cât de puternică a fost furtuna.

Departamentul de pompieri din Serres a primit peste cincizeci de apeluri referitoare la persoane blocate în lifturi din cauza întreruperilor de curent.

Un exemplu elocvent al distrugerii provocate de furtună a fost în fața bisericii Agios Nikitas, unde doi platani imenși au fost smulși și au căzut peste o mașină și o motocicletă, iar un eveniment special de catering organizat în afara bisericii pentru un botez a fost complet distrus. Panourile solare de pe acoperișul clădirii KTEL au fost, de asemenea, avariate de forța vântului.

În Kavala, zona afectată de furtună a fost în Ofrynio și pe plaja Touzla, pe frontul de coastă al municipiului Pangaios. Deși furtuna a fost de scurtă durată, aproximativ 20 de minute, a fost extrem de intensă, cu rafale puternice de vânt și ploi abundente, provocând daune semnificative la barurile de pe plajă, restaurante și mașini, precum și căderea copacilor și întreruperi de curent.

Devastare și probleme în urma furtunii neașteptate în Kavala și Serres - Fotografii și Video

Devastare și probleme în urma furtunii neașteptate în Kavala și Serres - Fotografii și Video

Devastare și probleme în urma furtunii neașteptate în Kavala și Serres - Fotografii și Video

De-asemenea, există rapoarte despre o persoană rănită de o umbrelă de lemn dislocată de puterea rafalelor de vânt.

Această furtună neașteptată a avut un impact semnificativ asupra acestor zone, provocând distrugeri și afectând viața oamenilor și infrastructura locală.

 

 

Share the news with your friends