O femeie din Brazilia a fost arestată pe Aeroportul Internațional din Atena pentru trafic de droguri

O braziliancă în vârstă de 30 de ani a fost arestată luni dimineață pe Aeroportul Internațional din Atena, acuzată de deținere de droguri. Polițiștii Subdirecției Procuraturi pentru Narcotice din cadrul Direcției de Securitate Attica au arestat-o ​​după ce a fost suspectată de activitate suspectă.

Ca parte a eforturilor în curs de a controla contrabanda de droguri către Grecia din alte țări europene, poliția a percheziționat femeia pasageră după ce a verificat informațiile și dovezile disponibile. Femeia a fost identificată ca suspect după ce a ajuns în țară din Franța cu zborul.

După efectuarea anchetei, a fost descoperită o mare cantitate de droguri ascunse cu grijă în lenjeria ei și în interiorul corpului ei, pe lângă găsirea unei sume de bani și a unui telefon mobil în posesia ei. Au fost confiscate următoarele:

1,4 kilograme de cocaină lichidă.
300 de grame de cocaină în formă solidă.
O sumă de bani de 900 de euro.
telefon mobil.

Femeia arestată a fost transferată la Procurorul Penal din Atena pentru a face față acuzațiilor împotriva ei și pentru a începe procedurile în instanță.

Acest incident reflectă angajamentul autorităților elene de a combate traficul de droguri și de a aplica legea cu fermitate pentru a menține securitatea țării.

Συνελήφθη Βραζιλιάνα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών – Έκρυβε κοκαΐνη στο εσώρουχό της (video)