Nea Philadelphia: fanii croați și greci se acuză reciproc că l-au ucis pe Michal, în vârstă de 29 de ani

Suporterii lui Dinamo Zagreb care călătoresc la Atena din Croația și complicii lor greci, care au fost încătușați și duși la un centru de arest preventiv după uciderea lui Michal, în vârstă de 29 de ani, se învinovățesc reciproc pentru atacul din afara OPAP Arena, potrivit surse de politie.

Potrivit acelorași surse, în timpul arestării și în declarațiile făcute la poliție, grecii îi acuză pe croați de asasinarea din Nea Philadelphia, în timp ce fanii lui Dinamo Zagreb spun contrariul. De altfel, croații susțin că nu au venit la Atena pentru a provoca incidente, ci pentru a oferi sprijin psihologic echipei și pentru a urmări meciul din cantine.

În același timp, niciunul dintre cei 94 de croați nu a recunoscut că este vinovat de uciderea tânărului de 29 de ani și a rămas ferm în declarațiile lor la poliție.

De la toți au fost prelevate o probă de ADN pentru a o identifica cu materialul genetic găsit la locul raidului.

Această versiune a fost susținută și de un jurnalist de la compania de televiziune Dnevnik Nova, care a susținut că poliția greacă a concluzionat din amprente că ucigașul fanului AEK în vârstă de 29 de ani este grec.

Într-o poveste pentru Dnevnik Nova din Atena, un jurnalist croat a susținut că, potrivit unor informații neoficiale, poliția are amprentele criminalului și că acesta este probabil cetățean grec.

Marți, după ora 12 după-amiaza, 94 dintre cei arestați pentru atacul mortal din Nea Philadelphia au fost prezentați la parchet.

Dosarele voluminoase transmise procurorilor conțin acuzații grave, principala dintre acestea fiind participarea la o organizație criminală.

Share the news with your friends