Astăzi, vremea este însorită în toată țara, cu o ușoară creștere a temperaturii

Luni, 20 noiembrie: Vremea însorită va continua astăzi în toată țara, deși vizibilitatea va fi limitată local în zonele continentale peste noapte și dimineața devreme. Înghețuri vor fi înregistrate în zonele semimontane continentale și de câmpie din nordul Greciei.

Temperatura în Macedonia de Vest va fi de la -3 la 15 grade, în restul Greciei de Nord de la -2 la 17-18 grade, în Epir de la 2 la 18 grade, în Tesalia de la 2 la 19 grade, în restul continent de la 2 la 19 grade.

7 până la 18 grade Celsius în Insulele Ionice, 4 până la 16 grade Celsius în Insulele Egee de Nord-Est și 7 până la 19 grade Celsius în restul insulelor Egee, în timp ce Creta va atinge o maximă locală de 22 de grade Celsius.

În toată țara, vor sufla vânturi din direcția de vest, care nu vor depăși 4 Beaufort, cu excepția mărilor sudice ale Egeei și Golfului Corint, unde intensitatea vântului va ajunge la 5-6 Beaufort.

Astăzi vremea este însorită și în Attica, vântul de vest va sufla până la 3 forță Beaufort, temperatura va fi între 8 și 19 grade.

De asemenea, este însorit în Salonic. Vizibilitatea va fi limitată local dimineața. Vântul bate din nord-vest cu o intensitate de 3 Beaufort. Temperatura va fi de la 6 la 17 grade, iar în regiuni va scădea cu cel puţin 3-4 grade.

Share the news with your friends