Platforma online de depunere a cererilor ‘A21 – Alocație pentru copii’ a fost lansată și funcționează.

Ministerul Coeziunii Sociale și Familiei, împreună cu organismul de implementare OPECA, anunță că platforma online de depunere a cererilor „A21 – Alocație pentru copii” a fost lansată și este operațională.

Această platformă electronică, numită „A21 – Alocație pentru copii”, este destinată persoanelor care nu au finalizat procedura de depunere a cererii pentru anul 2023 și le oferă o nouă oportunitate de a depune cererea.

Pentru a depune cererea, utilizatorii pot accesa platforma IDIKA la adresa www.idika.gr sau pot utiliza site-ul www.opeka.gr și codurile personale Taxisnet.

Rețineți că este absolut necesar să finalizați depunerea cererii, deoarece cererile incomplete vor fi considerate nesoluționate și nu vor fi luate în considerare.

Pentru mai multe informații cu privire la Alocația pentru copii, puteți accesa pagina oficială https://opeka.gr/oikogenies/epidoma-paidiou/.

De asemenea, pentru întrebări suplimentare legate de Alocația pentru copii, puteți consulta secțiunea de întrebări și răspunsuri la adresa https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/.

Share the news with your friends