Aeroportul Samos: un elicopter privat se prăbușește și traficul aerian este întârziat

Samos, 28 iulie: Pista aeroportului Aristarchos din Samos a fost zguduită în această dimineață când un elicopter privat s-a prăbușit în timpul aterizării, provocând întârzieri ale zborului pe fondul panică și anxietate.

Potrivit rapoartelor, elicopterul turc aparținând Mavi Air se afla în drum de pe insula Paros către Turcia și s-a oprit la Samos pentru a se alimenta înainte de a se întoarce la baza sa din Turcia. Operatorul de elicopter, care este turc, este sănătos.

Aeroportul Samos: un elicopter privat se prăbușește și traficul aerian este întârziat

Imediat, echipajul de intervenție al aeroportului a intervenit pentru a face față situației, deoarece a dislocat spumă antiinflamabilă pentru a preveni orice explozie în urma accidentului. Cu ajutorul ambulanței, operatorul a fost transferat la Spitalul General „Agios Panteleimon” din Samos pentru controale medicale de precauție.

Funcționarea pistei aeroportului a fost suspendată temporar, iar traficul aerian a fost deviat către aeroporturile învecinate până la ora 12:00. O anchetă este în curs de desfășurare pentru a afla cauzele și detaliile accidentului.

Share the news with your friends