Haos în Zori în Exarchia Trei Polițiști Răniți și Nouă Persoane Arestați în urma unui Atac Violent

Rezumatul știrilor

Dimineața zilei de azi a fost marcată de violențe în cartierul Exarchia unde un grup de aproximativ 20 de indivizi a lansat un atac brutal asupra unui pluton de polițiști MAT. Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Themistokleous și Metaxas unde atacatorii purtând glugi au aruncat 5-6 cocktail-uri Molotov asupra echipajului de poliție.

Detalii de știri

După ce au lansat atacul indivizii s-au dispersat rapid provocând o reacție imediată din partea forțelor de ordine. Polițiștii din Echipa de Acțiune și DI.AS au declanșat o vânătoare de oameni pe străzile din împrejurimi pentru a-i prinde pe vinovați. În timpul operațiunii forțele de ordine au fost atacate din nou de data aceasta cu pietre și sticle.

Haos în Zori în Exarchia Trei Polițiști Răniți și Nouă Persoane Arestați în urma unui Atac Violent

Confruntările s-au extins pe străzile Koletti Benaki și Messolongiou unde trei polițiști din Grupul ACTION au fost răniți ușor. Eforturile de menținere a ordinii au dus la aducerea a 21 de persoane dintre care nouă au fost arestate.

Exarchia cunoscută pentru atmosfera sa agitată și pentru frecventele ciocniri între poliție și diverse grupuri a fost din nou scena unor violențe care subliniază tensiunile persistente din zonă.