Kyriakos Mitsotaki: Cetățenii vor vedea în curând rezultatele tangibile ale proiectelor implementate în Elliniko

Prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis s-a aflat marți (3/10) la Eliniko pentru a arunca o privire atentă asupra clădirii renovate a primului bloc al pensiunei de reabilitare pentru persoane cu dizabilități.

După cum a declarat prim-ministrul, este de o importanță esențială și simbolică ca unitatea renovată din Eliniko, în cadrul reconstrucției pe scară largă, să fie destinată acelor concetățeni care au cel mai mult nevoie de îngrijirea statului.

„Întregul proces de reconstrucție merge foarte repede și este deja în faza de finalizare”, a adăugat premierul, care și-a exprimat speranța că cetățenii vor vedea rezultatele tangibile ale acestui mare efort foarte curând.

play-sharp-fill

Mitsotakis

Mitsotakis

Kyriakos Mitsotaki: Cetățenii vor vedea în curând rezultatele tangibile ale proiectelor implementate în Elliniko

El a mai menționat că mulți au pus sub semnul întrebării capacitatea guvernului de a depăși problemele pe care le-a moștenit de la guvernarea precedentă.

„Am dovedit că putem depăși chiar și cele mai mari obstacole și lansăm un proiect major de dezvoltare care creează locuri de muncă, spații verzi și se transformă într-un pol de dezvoltare, inovare culturală și tehnologică.

Vezi fotografii de la clădirea renovată a pensiunii pentru persoane cu dizabilități din Elliniko.

 

Share the news with your friends