Accident Grav cu Două Autocare și un TIR în Teleorman Planul Roșu de Intervenție Activat 18 Persoane Implicate

Un accident grav a avut loc vineri dimineață pe drumul E70, între localitățile Bujoreni și Prunaru din Teleorman, implicând două autocare și un camion. Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, iar informațiile preliminare indică faptul că 18 persoane au fost implicate în acest incident rutier. Din acest număr, patru persoane, dintre care doi adulți și doi minori, au suferit răni care necesită îngrijiri medicale.

Unul dintre minori a fost transportat la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD, în timp ce celelalte trei persoane au fost transportate la spitalul din Alexandria cu ambulanțe. Toate victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme. Planul roșu de intervenție a fost ulterior dezactivat.

La fața locului, au intervenit numeroase ambulanțe SMURD și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman, cu sprijinul autorităților din Giurgiu. Scopul principal este salvarea cât mai multor persoane afectate. Conform Centrului Infotrafic, la momentul respectiv, au fost raportate trei persoane rănite, iar traficul auto a fost oprit în zona accidentului.

accident-teleorman-5

accident-teleorman-1

accident-teleorman-2

Potrivit jurnalistului Elena Alexandru de la Digi24, se pare că în cele două autocare implicate în accident se aflau peste 60 de persoane, conform unor surse neoficiale.

Centrul Infotrafic a anunțat că traficul rutier a fost deviat pe drumul județean DJ 503 prin localitatea Videle, din cauza accidentului. De asemenea, un incendiu la nivelul camionului implicat în accident a fost în curs de stins de către echipele de intervenție.

Pentru a gestiona eficient situația dată numărului mare de persoane implicate, autoritățile din Teleorman au activat Planul roșu de intervenție, iar echipaje de intervenție din ISU Teleorman și ISU Giurgiu, inclusiv un elicopter SMURD, au fost mobilizate pentru a acorda asistență și a transporta victimele la spitalele din zonă. De asemenea, ISU București-Ilfov a contribuit la eforturile de intervenție prin suplimentarea forțelor cu o ambulanță SMURD echipată cu personal medical și o autospecială pentru transportul victimelor multiple.

 

Share the news with your friends