Un individ în vârstă de 29 de ani a fost reținut în Kifissia pentru comiterea a 16 furturi din magazine folosind o metodă neobișnuită

Acest bărbat străin a fost reținut de poliție în Kifissia, unde exista un mandat de arestare pe numele său pentru comiterea repetată a furturilor din magazine. Metoda lui de operare consta în a intra în magazine sub pretextul de a distribui pliante sau de a colecta fonduri pentru caritate.

Începând din martie sau chiar mai devreme, acest individ de 29 de ani s-a prezentat ca un voluntar care distribuie pliante sau vinde cupoane de caritate și intra în diferite magazine. El a acoperit telefoanele mobile ale angajaților, banii sau alte obiecte personale cu pliante și, profitând de momentele de neatenție, le lua înapoi, adesea și obiectele pe care le ascunsese sub pliante. În alte situații, a acționat atunci când angajații lipseau de la post, sustrăgând telefoane mobile, bani și alte obiecte fără a fi observat.

Pe baza investigațiilor preliminare, s-au identificat 16 furturi comise în diferite zone din Attica, inclusiv Pagratio, Nea Ionia, Kifisia, Agios Dimitrios, Nea Erythraia, Agia Paraskevi, Lykovrysi, Nea Smyrni, Pefki și Ilioupoli.

Acest individ arestat fusese în trecut raportat autorităților pentru infracțiuni similare. El a fost predat procurorului penal din Atena pentru luarea de măsuri legale ulterioare.

Share the news with your friends