Uciderea unui turist german în Pelion.. și încotro se îndreaptă anchetele?

Raportul medicului legist pune în lumină cazul turistei germane în vârstă de 58 de ani, al cărei cadavru a fost găsit în Marea Pelion și moartea ei a fost inițial atribuită unei cauze subite.

Conform raportului medicului legist, s-a constatat că în partea stângă din spate a toracelui și din spate în față a fost o plagă de glonț, glonțul a pătruns în lobul inferior al plămânului stâng și în peretele posterior al ventriculului stâng al inimii. fără ca glonțul să iasă.

Uciderea unui turist german în Pelion.. și încotro se îndreaptă anchetele?

În procesul-verbal medicului legist s-a mai stabilit că în hainele femeii era o mică gaură cauzată de pătrunderea glonțului.

La început, cauza morții femeii al cărei cadavru a fost găsit în urmă cu 11 zile a fost pusă pe seama unei cauze subite, dar după raportul medicului legist, cazul s-a transformat într-un dosar penal.

Raportul medicului legist a mai confirmat că decesul femeii a avut loc cu 4-5 ore înainte ca soțul ei să o găsească, întrucât autoritățile l-au supus interogatoriului pe soțul ei, iar polițiștii au început cercetările cu prietenii și familia victimei de îndată ce s-a transmis raportul medicului legist. a fost emis.

Share the news with your friends