O tentativă de răpire a unui minor în Agia Paraskevi, Atena, iar poliția intervine și arestează trei suspecți

Rezumatul stirilor

Marți, 25 iunie, la primele ore ale dimineții, zona Agia Paraskevi din Atena a asistat la un incident tulburător care a implicat o tentativă de răpire a unui copil de nouă ani. Incidentul a început când mama copilului a ieșit la o plimbare de noapte pentru a-și mângâia copilul, care suferea de o problemă de sănătate.

Detalii stiri:

Când s-au oprit, un camion mic în care se afla o șoferă și o pasageră s-a oprit lângă ei și s-a oferit să-i transporte. Lucrurile au luat însă o întorsătură periculoasă când mama a deschis ușa laterală a camionului și a găsit înăuntru un bărbat, scaune pentru copii și o măsuță, ceea ce i-a ridicat imediat suspiciuni. Mama a început să țipe și să ceară ajutor, ceea ce a atras atenția unui locuitor din zonă care a sunat rapid la poliție.

O tentativă de răpire a unei minore, Agia Paraskevi, la Atena, iar poliția intervine și arestează trei suspecți

Atena - O tentativă de răpire a unui minor în Agia Paraskevi, Atena, iar poliția intervine și arestează trei suspecți

Polițiștii au răspuns rapid și au reușit să ajungă la fața locului în câteva minute. Poliția a primit o descriere exactă a camionului și a reușit să-l găsească în doar zece minute. Autoritățile l-au arestat pe șoferul camionului, o greacă de 24 de ani, o albaneză de 47 de ani, pe lângă un alt pasager albanez de 38 de ani.

Investigațiile inițiale au scos la iveală faptul că camionul a cutreierat zona cu mai bine de jumătate de oră înainte de incident, fără a fi cunoscut de locuitori sau conectat la vreo afacere locală. Deținuții au fost transferați la departamentul local de securitate, unde li s-au adus acuzații de tentativă de furt. Aceștia sunt cercetați acum în mai multe detalii și autoritățile se pregătesc să-i aducă în fața justiției.

Un locuitor din zonă și-a exprimat îngrijorarea, arătând că camionul nu era familiar în zonă și că mișcările sale sunt suspecte, ceea ce crește gravitatea incidentului și necesitatea de a fi atent la astfel de incidente.