Avertisment meteo pentru Grecia Ploi Abundente și Furtuni Puternice Pe Drum

Serviciul Meteorologic al Greciei EMY a emis o avertizare meteo cu privire la ploi abundente și furtuni în zilele următoare.

Se prognozează că vremea se va deteriora cu ploi abundente și furtuni de luni, 25 septembrie, iar vremea rea ​​va dura în jur de cinci zile.

Rețineți că frontul de vreme rea va lovi Grecia după un weekend (22-24 septembrie) cu temperaturi de până la 37 de grade Celsius.

În principal afectate vor fi regiunile din vestul, centrul și nordul Greciei cu fenomene meteorologice puternice la nivel local în părțile de vest ale Tesaliei [inundate ], Epir, vestul Macedoniei și, posibil, insulele Ionice. Mai multe zone vor fi afectate marți și miercuri, 26-27 septembrie 2023.
Avertizare meteo EMY analitic 25-27 septembrie 2023.

Imagine

Luni, 25 sept : Sunt prognozate ploi în vest, centru și nord, în timp ce furtuni sporadice la nivel local vor avea loc în special în Epir, vestul Macedoniei, Tesalia și posibil insulele Ionice.

Se observă că în Tesalia vor fi afectate părțile de vest (prefecturile Trikala și Karditsa) și părțile de vest și nord ale prefecturii Larissa.

χάρτης πρόγνωσης

χάρτης πρόγνωσης

χάρτης πρόγνωσης


Marți, 26 septembrie: Sunt prognozate precipitații locale și furtuni puternice la nivel local în Marea Ionică și regiunile continentale (cu excepția Macedoniei de Est și Traciei),

În Tesalia, cele mai mari precipitații vor avea loc în principal în părțile de nord și de est ale prefecturii Magnesia, precum și în prefecturile Karditsa, Trikala și zonele de sud ale prefecturii Larissa.

χάρτης πρόγνωσης

χάρτης πρόγνωσης


Miercuri, 27 sept : Sunt prognozate precipitații pentru aproape toată țara, în timp ce la nivel local vor avea loc furtuni puternice în Marea Ionică, continent și nordul Mării Egee.

Se subliniază că în Tesalia cele mai mari niveluri de precipitații vor avea loc în prefecturile Karditsa, Larissa și Trikala, precum și în părțile de est ale Magneziei.

Furtuni puternice vor avea loc și în regiunea Sporadilor.

χάρτης πρόγνωσης

χάρτης πρόγνωσης


EMY a subliniat că își actualizează buletinele de urgență la fiecare douăsprezece ore.

Indicativ joi, 28 septembrie.

χάρτης πρόγνωσης

 

Share the news with your friends