Tragedie în Varkiza: Bărbat în Scaun cu Rotile Ucis în Accident Sângeros provocat de o Mașină – Înregistrare Video

Un tragic accident rutier s-a întâmplat în zona Varkiza, în care o mașină a lovit mortal un bărbat în vârstă de 40 de ani, care se deplasa într-un scaun cu rotile electric. Incidentul a avut loc duminică seara pe bulevardul Atena-Souniou, pe plaja din apropiere.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 22:30, la kilometrul 32 al bulevardului Atena-Souniou, pe direcția către Atena, în apropierea unui club de noapte bine-cunoscut din Varkiza. Potrivit informațiilor furnizate de sursele locale, un autovehicul marca I.X., condus de un bărbat în vârstă, circula cu viteză mare și a lovit bărbatul de 40 de ani, care era în scaunul său cu rotile electric.

Tragedie în Varkiza: Bărbat în Scaun cu Rotile Ucis în Accident Sângeros provocat de o Mașină - Înregistrare Video

Impactul a fost devastator și a cauzat moartea bărbatului cu handicap. O ambulanță de urgență EKAV a fost trimisă la locul accidentului pentru a-l transporta la spital, dar, din păcate, viața victimei nu a putut fi salvată.

În urma tragicului eveniment, cei doi câini care însoțeau bărbatul au fost, de asemenea, găsiți decedați.

Autoritățile de poliție rutieră desfășoară în prezent o investigație cu privire la acest accident, iar o anchetă prealabilă a fost inițiată pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs această tragedie.

Share the news with your friends