Operațiune de securitate anti-crima reușită în Attica și Agio Panteleimon

Într-o mișcare care reflectă angajamentul Poliției Publice din Attica în prevenirea și combaterea criminalității, a fost desfășurată o operațiune comună de securitate între Direcția pentru străini și Subpoliția de patrulare a Atenei în zona mai largă Agios Panteleimon.
Operațiunea s-a desfășurat în coordonare între autoritățile de securitate competente, la care au participat forțele de poliție, Direcția Rutieră, Direcția Acțiune Directă și Direcția Operațiuni ale Poliției din Attica.
În cadrul operațiunii, eforturile polițiștilor s-au concentrat pe examinarea străinilor pentru verificarea valabilității documentelor de ședere în țară, pe lângă combaterea traficului de droguri.

În cadrul acestei operațiuni au fost examinate 682 de persoane, inclusiv 171 de străini care au fost aduși pentru verificarea actelor de ședere. Polițiștii au reușit să aresteze o persoană din cadrul Departamentului de Securitate sub acuzația de încălcare a legislației referitoare la substanțele care creează dependență.
Pe baza rezultatelor investigațiilor, 54 de străini au fost arestați pentru că nu dețin actele necesare pentru ședere legală în Attica și au fost implementate proceduri de întoarcere în țările lor de origine.

أجيو بانتيليمون - عملية أمنية ناجحة لمكافحة الجريمة في أتيكا وأجيو بانتيليمون

În plus, în timpul operațiunii au fost depistate 42 de încălcări rutiere, ceea ce confirmă concentrarea cuprinzătoare a poliției pe asigurarea securității publice și respectarea legilor rutiere.
Autoritățile de securitate s-au angajat să continue aceste măsuri practice cu deplină hotărâre, subliniind angajamentul lor de a spori securitatea și siguranța publică în Attica și de a asigura protecția cetățenilor și rezidenților de acolo.