Un nou incident de violență într-o școală din Kamateros Adolescent de 15 ani rănit Colegii de clasă au înregistrat incidentul

O altă situație serioasă de agresiune în mediul școlar a ieșit la lumină. Un elev în vârstă de 15 ani a fost supus la lovituri repetate de către un coleg de clasă, în timp ce ceilalți elevi prezenți au capturat momentul cu telefoanele lor mobile.

Evenimentul a devenit cunoscut când videoclipul cu incidentul a ajuns în posesia mamei băiatului de 15 ani. Conform relatărilor ei, fiul său împreună cu prietenii lui participau la o reprezentație școlară. Într-un moment dat, un individ dintr-un alt grup l-a atacat pe tânărul de 15 ani și, în timp ce acesta îl agresa fizic, un alt coleg filma întregul episod.

Mama adolescentului de 15 ani s-a adresat Poliției și a povestit că li s-a spus că nu există suficiente motive pentru a deschide o investigație.

Autoritățile au demarat o anchetă în legătură cu acest caz, mai ales că, conform mamei, adolescentul fusese supus la agresiuni în școală și în trecut.