Un traficant de droguri din Atena arestat în Piața Omonia

Ca parte a eforturilor sale continue de a combate contrabanda de droguri și crima organizată, poliția din Atena a reușit să aresteze un traficant de droguri în vârstă de 29 de ani în inima capitalei, Atena, ceea ce constituie o nouă lovitură pentru activitățile criminale din regiune.

Potrivit unor surse din cadrul Subdirecției Procuraturi pentru Narcotice din cadrul Direcției de Securitate din Attica, persoana în cauză a fost reținută după informațiile informațiilor care indică implicarea sa în contrabanda cu mari cantități de hașiș crud în vecinătatea Pieței Omonia, ceea ce a determinat polițiștii să ia măsurile necesare. să-l identifice și să-l aresteze.

După efectuarea verificărilor și monitorizărilor necesare, polițiștii au reușit să-l aresteze pe învinuit și să-i efectueze o percheziție la domiciliul, unde a fost găsită o cantitate estimată la 590 de grame de hașiș crud, alături de mai multe utilaje folosite în operațiunile de ambalare.

A fost ridicat hașiș crud, ambalat în recipiente de nailon gata de distribuție în valoare de 50 de euro fiecare, pe lângă trei telefoane mobile și un mezanin electronic de precizie folosit în operațiunile de măsurare a cantității.
Învinuitul a fost transferat la parchetul competent pentru a lua măsurile legale necesare împotriva sa, în timp ce autoritățile de securitate își confirmă eforturile continue de urmărire și aducere în fața justiției pe cei vinovați de infracțiuni cu scopul de a consolida securitatea și stabilitatea în societate.