Returnarea plăcuțelor de înmatriculare înainte de alegeri în Municipiul Atena: Cine sunt excluși”

Începând de mâine, 22 iunie, proprietarii de mașini și motociclete din Municipiul Atena vor putea recupera plăcuțele de înmatriculare ale vehiculelor lor, care au fost ridicate de către Poliția Municipală pentru a le facilita deplasările în vederea exercitării dreptului de vot.

Pentru a putea obține restituirea plăcuțelor de înmatriculare, proprietarii trebuie să plătească amenda corespunzătoare și să prezinte documentele necesare (permis de conducere, poliță de asigurare, legitimație de poliție sau o autorizație preconizată în cazul în care un terț va ridica plăcuțele în numele lor). Aceste acțiuni pot fi efectuate la birourile Poliției Municipale din Municipiul Atena, situate la adresa Ag. Konstantinou 14, etajul 1, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

Este important de menționat că nu vor fi returnate plăcuțele de înmatriculare și permisele de conducere care au fost ridicate de Poliția Municipală din motive legate de încălcarea regulilor de parcare antisociale, cum ar fi parcarea pe rampe pentru persoane cu dizabilități (P-71, P-72), precum și în cazurile în care au fost emise decizii relevante de către autoritățile judiciare.