Prim-ministrul Mitsotakis subliniază rolul Greciei în dezvoltare și abordează reformele propuse

Kyriakos Mitsotakis, prim-ministrul Greciei, a subliniat importanța țării în promovarea dezvoltării în discursul său la ședința cabinetului de astăzi. El a menționat că Grecia rămâne un jucător de frunte în acest proces și a subliniat că există mult de făcut în viitorul apropiat.

Mitsotakis a făcut referire la proiectele de lege care urmează să fie discutate în ședință și care vor fi supuse votului în Parlament în curând. El a subliniat că guvernul are o muncă considerabilă de realizat și că acesta este un apel semnificativ pentru toți membrii cabinetului.

Prim-ministrul a recunoscut că vor exista provocări în calea dezvoltării, dar a promis că guvernul va continua să urmeze programul său electoral cu perseverență și consecvență.

Mitsotakis a reiterat și importanța unei abordări responsabile a problemelor țării. El a menționat recentele incendii mari și a subliniat că guvernul nu încearcă să ascundă deficiențele în ceea ce privește prevenirea și detectarea incendiilor sau eforturile depuse în această luptă dificilă.

Prim-ministrul a menționat, de asemenea, atmosfera din Parlament și a subliniat că, în afară de critici fără substanță aduse opoziției, nu au fost prezentate contra-propuneri fundamentate cu privire la proiectele de lege. El a exprimat dezamăgirea sa față de absența unor propuneri constructive din partea partidelor de opoziție.

VIDEO

Prim-ministrul Mitsotakis subliniază rolul Greciei în dezvoltare și abordează reformele propuse

Mitsotakis a subliniat și importanța reformelor în domeniile sănătății, justiției și transportului. Aceste reforme vizează îmbunătățirea sistemului de ambulanțe, accelerarea procesului judiciar și modernizarea flotei de autobuze urbane.

Prim-ministrul a adus în discuție și eliberarea noilor legitimații și a criticat dezinformările legate de acest proces. El a subliniat că noile legitimații nu conțin cipuri sau camere și a îndemnat la evitarea răspândirii știrilor false în legătură cu acest subiect.