Furtuna Daniel lasă o tragedie în Grecia, lăsând doi morți, trei dispăruți și mii blocați în case inundate

Grecia a fost martora furtunii Daniel, care a cuprins țara de luni, ucigând două persoane, lăsând alte trei date dispărute și prinzând mii de oameni în casele lor inundate.

Într-un raport al pompierilor, s-a anunțat că trupul unei femei în vârstă de 87 de ani, dispărută de marți în raionul Bălți din regiunea Magnesia, a fost descoperit miercuri dimineață sub o grămadă de lemne, probabil. spălat de apele năvalnice.

Furtuna Daniel lasă o tragedie în Grecia, lăsând doi morți, trei dispăruți și mii blocați în case inundate

Într-un alt incident, un bărbat de 51 de ani și-a pierdut viața, marți, după ce un zid s-a prăbușit asupra lui din cauza nivelului ridicat al apei. Își părăsise casa dimineața pentru a-și hrăni animalele.

Pompierii spun că există informații că două persoane sunt date dispărute în satul Bălți, doi bărbați de 85 și 80 de ani, iar bărbatul mai în vârstă se crede că ar fi soțul femeii al cărei cadavru a fost găsit.

play-sharp-fill

În plus, mașina unui bărbat de 42 de ani a fost dusă la râul Agia Ekaterini din Volos din cauza inundațiilor furtuni și el este și el dispărut. Presa a relatat că mașina lui a fost găsită mai târziu, marți.

Nu este de așteptat să se diminueze înainte de joi târziu, deoarece a provocat pagube masive în centrul Greciei, inclusiv sate și orașe, poduri, drumuri și case prăbușite, inundarea râurilor și pâraiele, inundarea totul și distrugerea proprietăților, terenurilor agricole, animalelor și animalelor sălbatice.

Furtuna Daniel lasă o tragedie în Grecia, lăsând doi morți, trei dispăruți și mii blocați în case inundate

Mii de oameni sunt încă prinși în casele lor inundate, izolați de lume și fără apă sau electricitate, iar mulți se plâng că niciun ajutor nu a sosit încă.

De asemenea, echipele de pompieri și de salvare au reușit să evacueze peste 350 de persoane și să le transfere în zone sigure, iar starea de urgență a fost declarată în mai multe regiuni printre care Magnesia, Insulele Sporade, Karditsa și Trikala, precum și municipiile Agia, Keller și Farsala în regiunea Larissa.

Share the news with your friends