Halkidiki: o femeie a scos mâncare pe o plajă plătită și a primit o notă – la ce răspund managerii?

O plângere serioasă a fost depusă împotriva personalului unui bar privat de pe plajă din Sithonia Halkidiki, Salonic, de către o femeie care susține că i s-a interzis să-și ofere copilului mâncare de acasă în timp ce se afla pe plajă și i s-a spus să stea în mașină pentru a-l hrăni.

După cum a descris mama, când ea și familia ei au ajuns la plaja plătită, au închiriat șezlonguri, au savurat și cafea și au cumpărat mâncare de la un bar local, totuși, după cum a remarcat ea, s-a confruntat cu un fapt fără precedent când chelnerii de la bar nu a permis copilului să ia prânzul adus de acasă și i-a cerut să părăsească zona privată pentru asta.și s-a așezat în mașină.

Pe de altă parte, managerii barului de pe plajă Sithonia Halkidiki răspândesc propria versiune a celor întâmplate, contrar plângerii mamei.

„Totul este permis pentru copii” – a spus managerul barului unde s-a petrecut incidentul.

„Doamna a adus mâncare cu ea – era „pasticcio”. Copiii au voie să-și aducă mâncarea pe plajă și chiar o păstrăm în frigider pentru a nu se strica, dar doamna a scos mâncarea și în loc să i-o dea fiului ei, ea și soțul ei au mâncat-o.

Era de datoria ospatarului sa o informeze pe doamna ca se afla pe o plaja organizata si nu permitem clientilor sa isi aduca singuri mancarea. Acest lucru este permis copiilor”, spune managerul și asigură că acțiunea lor a fost legală.

Share the news with your friends