Rodos: 61 de euro pentru… două băuturi și o băutură răcoritoare fără nici măcar chitanță – Câțiva turiști britanici au fost șocați

Rodos: 61 de euro pentru…

Câțiva turiști britanici s- au confruntat cu exploatare financiară și profit obscen în timpul vizitei lor la un magazin de sănătate din orașul vechi din Rhodos , unde li s-a cerut să plătească 61 de euro pentru două băuturi și o băutură răcoritoare !

Britanicii , în ciuda protestelor lor, au plătit suma scandaloasă de 61 de euro și chiar fără chitanță , după cum se arată în „Dimokratiki” din Rhodos, și s-au întors la hotelul în care sunt cazați și au povestit experiența extrem de neplăcută pe care au avut-o.

Lucrul remarcabil este că pentru acest magazin anume există zeci de rapoarte ale vizitatorilor greci și străini care declară că au fost înșelați și recomandă utilizatorilor să o evite, deoarece este o „înșelătorie”, așa cum se menționează în multe recenzii.
Majoritatea plângerilor se referă la supraîncărcare și calitatea proastă a alimentelor și băuturii și sunt chiar însoțite de fotografii relevante.

După cum notează „ Dimokratiki ” , iar evaluarea magazinului de către clienții de pe platformele majore este una dintre cele mai scăzute, unii au grijă să-și separe experiența neplăcută în magazinul în cauză de serviciile oferite în alte magazine din Rhodos în timpul vacanțelor și alții nu. dând vina pe autoritățile locale pentru faptul că, în ciuda reclamațiilor, încă funcționează.

Noua mașină electrică a poliției grecești – fotografii