Grecia – Sezonul sărbătorilor aduce surprize pentru cumpărături: cu program extins de deschidere a magazinelor

Într-o mișcare văzută ca un răspuns rapid la nevoile consumatorilor în perioada sărbătorilor, Camera de Comerț din Atena a anunțat prelungirea programului de lucru pentru Crăciunul 2023, începând de marți, 12 decembrie.
Potrivit noii propuneri anunțate de asociație, magazinele vor fi deschise clienților între orele 9.00 – 21.00 în timpul săptămânii și de la 9.00 până la 18.00 în zilele de sâmbătă, cu scopul de a facilita cumpărăturile și de a oferi confortul cumpărăturilor. public.
Ca parte a acestei extinderi, magazinele vor fi deschise duminica de la 11:00 la 18:00, in zilele speciale 17, 24 si 31 decembrie pentru a satisface diferitele nevoi ale clientilor.
În perioada 25 – 26 decembrie, magazinele vor fi închise pentru a sărbători Crăciunul, pe lângă 1 și 2 ianuarie 2024, pentru a permite angajaților să se bucure de începutul noului an.
Acest pas vine în contextul pregătirilor festive și al pregătirilor necesare sărbătorilor, întrucât inițiativa este un răspuns direct la aspirațiile comunității de a face cumpărături comode și flexibile în perioada festivă anuală.