Sancțiuni Drastice în Traficul din Attica: 37 de Permise Anulate și 27 de Permise de Conducere Retrase

Aceste acțiuni sunt parte a unui nou plan holistic de poliție menit să îmbunătățească siguranța și calitatea vieții cetățenilor.

Autoritatea Rutieră din Attica a desfășurat astfel de controale intensive în diverse zone, printre care Galați, Lycabettus, Haidari, Aegaleo și Pireu. Obiectivele acestor acțiuni au inclus combaterea meciurilor ilegale improvizate, impunerea utilizării căștilor de protecție și a centurilor de siguranță, reducerea poluării fonice generate de sistemele de evacuare și sonorizare, precum și sancționarea altor încălcări periculoase.

Încălcările constatate au inclus:

49 de cazuri de neutilizare a căștii de protecție.
14 cazuri de vehicule fără oglinzi.
13 cazuri de conducere fără permis de conducere.
16 cazuri de zgomote excesive.
12 cazuri de neutilizare a centurii de siguranță.
10 cazuri de nerespectare a cerințelor K.T.E.O. (echivalentul I.T.P. din România).
9 cazuri de plăcuțe de înmatriculare lipsă sau nevalide.
6 cazuri de vehicule neasigurate.
4 cazuri de folii colorate ilegal.
1 caz de manevre periculoase.
1 caz de trecere pe roșu la semafor.
De asemenea, au fost constatate alte 35 de încălcări de diverse tipuri. În urma acestor acțiuni, au fost retrase 37 de permise de circulație și 27 de permise de conducere, iar 14 autovehicule au fost imobilizate, iar un autovehicul a fost confiscat.

Autoritățile de rutieră din Attica au anunțat că vor continua să efectueze controale intensive în fiecare zi, cu accent pe zonele cu nivel ridicat de încălcare a regulilor de siguranță rutieră, pentru a asigura siguranța pe drumurile publice.

 

Share the news with your friends