Rodos: Românii au sustras 20 de cruci de aur dintr-un magazin de bijuterii

Un cuplu de presupuși “mici comercianți” români a pus la cale o operațiune în magazinul de bijuterii din Rodos săptămâna trecută. Aceștia au intrat în magazin, prefăcându-se clienți, și au acționat cu un plan bine pus la punct.

Femeia în vârstă de 44 de ani a ținut proprietarul ocupat, în timp ce complicele ei, în vârstă de 47 de ani, a sustras obiecte valoroase.

Hoții au pus mâna pe un sicriu care conținea 20 de cruci de aur în valoare totală de 3.000 de euro și au reușit să dispară înainte ca bijutierul să-și dea seama de furt. Cu toate acestea, au fost surprinși de camerele de supraveghere, iar ofițerii de securitate i-au arestat vineri la prânz. Aceștia au recuperat 15 dintre crucile de aur atribuite magazinului de bijuterii.

În plus față de obiectele furate, asupra bărbatului de 47 de ani și a complicei sale de 44 de ani au fost găsite sticle de băuturi alcoolice și ulei de măsline, care au fost confiscate. Se investighează originea acestor produse, precum și posibila implicare a cuplului în alte furturi. Cei doi străini au fost predați procurorului din Rhodos și rămân în detenție în timp ce dosarul pentru furt calificat este în curs de desfășurare.

Share the news with your friends