Grecia.Sezonul de reduceri de iarnă începe cu așteptări promițătoare și angajamente de a asigura siguranța pieței

Reducerile sezonului de iarnă au început cu un orizont promițător și așteptări încurajatoare, deoarece au început luni și sunt programate să continue până la sfârșitul lunii februarie.

Magazinele au anunțat prelungirea programului de lucru, în special duminica, 14 și 21 ianuarie 2024, cu scopul de a satisface cererea așteptată și de a satisface nevoile clienților.

Potrivit proprietarilor de afaceri cu amănuntul, acest sezon vine după o performanță de succes în perioada sărbătorilor, iar vânzările de iarnă sunt de așteptat să împingă piața la noi niveluri de activitate comercială.

De asemenea, așteptările indică faptul că volumul vânzărilor în primele două luni ale anului 2024 va depăși aproximativ 6 miliarde de euro, depășind cifrele înregistrate în aceeași perioadă a anului precedent.

Pe de altă parte, Ministerul Dezvoltării Economice și-a afirmat angajamentul pentru consolidarea pieței prin măsuri continue de asigurare a siguranței consumatorilor și de menținere a integrității pieței.

De asemenea, a fost confirmat că inspecțiile cuprinzătoare vor rămâne în curs de desfășurare pentru a asigura conformitatea deplină și pentru a menține un mediu comercial sigur și de încredere pentru toți.