Manifestări și grevă la Atena cu ocazia Zilei Muncii [imagini-video]

Sute de muncitori s-au adunat încă de la orele dimineții în centrul capitalei grecești, Atena, într-o manifestație masivă cu ocazia Zilei Muncii.
Manifestanții din diverse regiuni s-au îndreptat spre Piața Syntagma, scandând lozinci în sprijinul luptei muncitorilor.
Poliția rutieră lucrează în plină desfășurare pentru prevenirea aglomerației din cauza demonstrațiilor, întrucât a existat o oprire temporară a traficului la ora 8 dimineața, iar parcarea vehiculelor a fost interzisă de la ora 6 dimineața până la finalul evenimentelor.
Din cauza demonstrațiilor și a aglomerației, străzile Amalia, Diaco, Fellini, Venizelos și Patsion au fost închise de pe strada Alexandras.Prima, a doua și a treia linie de metrou, troleibuzele și tramvaiele au fost și ele suspendate din cauza grevei pentru o perioadă de 24 de ore.

În ceea ce privește circulația autobuzelor, autobuzele au fost suspendate de la începutul programului de lucru până la ora 9, iar autobuzele vor înceta și ele de la ora 21 până la sfârșitul programului de lucru.

prwtomagia_poreia__2_

prwtomagia_poreia__3_

prwtomagia_poreia__4_

sintagma-5

sintagma-2

sintagma-1