Grecia.. Află costul înotului în plajele organizate din capitală, Atena

Locuitorii capitalei, Atena , vor fi obligați să plătească un preț mare în această vară pentru accesul la plajele organizate din regiunea Attica, deoarece șezlongurile, biletele de intrare și produsele alimentare sunt destul de scumpe pentru o familie.
Gama de prețuri variază în funcție de preferințe, cum ar fi dacă alegi să petreci weekendul sau restul zilelor din săptămână, sau dacă patul de plajă este în primul sau al doilea rând, cu fața la plajă sau în spate.

Pretul de intrare la plaja este de 2 euro, in timp ce costul unui scaun de plaja va fi de 6 euro, iar in weekend poate ajunge la 8 euro.
În Plaja Vouliagmeni organizată, prețul biletului va fi de 10 euro, iar pentru persoanele care au reducere, prețul biletului va ajunge la 5 euro, în timp ce copiii până la 5 ani și persoanele cu dizabilități vor putea intra pentru gratuit, iar costul unui scaun de plajă în zilele lucrătoare obișnuite este de 20-30 de euro și în weekend 30 – 40 de euro, în timp ce valoarea unei căni de cafea va fi de 4 euro, iar sucurile de toate felurile vor fi de 6,5 euro.

În Kavouri Beach, costul unui scaun de plajă va fi de 14 euro, în timp ce prețul unei lingurițe de înghețată va fi de 3 euro.

Cetățenii vorbesc despre o creștere cu 25% față de prețurile din sezonul trecut.