Grecia.Întoarcerea excursiilor este în curs – Creșterea traficului pe drumurile naționale

Revenirea excursiilor de Paște a început dimineața, treptat.

Este dificil pentru excursiile de Paște în Attica să se întoarcă, deoarece traficul pe Autostrada Națională Atena-Corint este deosebit de mare, unde mașinile se deplasează cu viteză redusă.
Potrivit Attica Traffic, întârzierile încep la scurt timp după Kiato, în timp ce sunt mai multe probleme pe drumul de la Korinthos la Agioi Theodorou și de la Kineta la Megara.

Întârzieri sunt observate și la drumul cu taxă Kalamaki, unde se observă o întârziere de 200 de metri.

Imaginea este mai bună în Atena-Lamia, unde șoferii vor întâmpina întârzieri chiar înainte de Malakasa, după cum a raportat Agenția din Atena.

Potrivit Autorității Rutiere, la intrarea pe drumul Afidna au fost deschise 34 de cabine de taxare pentru deservirea șoferilor, în timp ce la șoseaua Elefsina funcționează peste 20 de cabine.
Traficul a implementat măsuri sporite pe toată rețeaua rutieră a țării, cu scopul de a circula în siguranță a cetățenilor și de a preveni accidentele de circulație.

Se reamintește că până la ora 22:00 noaptea în pârâul de intrare este interzisă circulația autocamioanelor cu o greutate maximă admisă mai mare de 3,5 tone.