Nouă plângere despre ploșnițe într-un hotel din Atena – „Copilul meu a trebuit să fie internat” (video)

Hotelul susține că nu a fost făcută nicio reclamație relevantă și că dezinfectează adesea

Plănițele de pat și-au făcut apariția recent în Franța și Marea Britanie, dar se pare că acum există o teamă serioasă că fenomenul se va răspândi în țara noastră, deoarece deja în Attica în doar câteva zile se înregistrează al doilea caz de ploșnițe într-un hotel.

În primul caz, aripa hotelului în care au apărut ploșnițele a fost închisă pentru a fi dezinfectată, în timp ce în al doilea caz, o mamă se plânge că copilul ei, care stătea într-un hotel din Atena, a fost chiar nevoit să fie internat pentru ploșnițe. muşcături.

De altfel, femeia reclamă că hotelul nu și-a asumat nicio responsabilitate atunci când i-a informat despre incident, în timp ce hotelul, la rândul său, susține că nu s-a făcut nicio reclamație relevantă și că efectuează destul de des dezinfecția.

Nouă plângere despre ploșnițe într-un hotel din Atena - „Copilul meu a trebuit să fie internat” (video)

Detalii despre ceea ce a spus mama copilului.
„Stăteam în Atena într-un hotel, la trei zile după ce am plecat copilul i s-a făcut niște coșuri în picioare. Am crezut că sunt țânțari, apoi am aflat că este de la o ploșniță.

A făcut erupții cutanate, febră și și-a dat seama că până la urmă nu este un țânțar”, a spus reclamantul.

„ Azi, copilul a trebuit internat, dacă îi vezi mâinile și picioarele, lucrurile sunt tragice. Acum are cosuri si noi luam niste antibiotice, era nevoie de niste medicamente.

Când am contactat hotelul mai târziu, astăzi la prânz, nici nu mi-au luat rămas bun, nici nu s-au deranjat”, a continuat el.