Deschiderea Platformei Electronice A21 pentru Alocația Copiilor în 2023: Cum și Când Depuneți Cererea

Astăzi, Ministerul Coeziunii Sociale și Familiei, în colaborare cu Organizația Supervizată de Prestații și Solidaritate Socială (OPEKA), anunță deschiderea platformei electronice A21 – Alocație pentru copii.

Această platformă este disponibilă începând de astăzi și permite depunerea cererii pentru alocația pentru copii în anul 2023, având ca termen limită data de 15 ianuarie 2024.

Este important de menționat că platforma este accesibilă acum pentru beneficiarii alocației care nu au depus încă cererea A21 pentru anul 2023. De asemenea, este deschisă și pentru acei cetățeni care au început procesul de creare a unei cereri A21, dar nu au finalizat depunerea acesteia.

Beneficiarii alocației pentru copii sunt încurajați să depună cererea accesând link-ul https://www.idika.gr/epidomapaidiou până la data de 15 ianuarie 2024. După această dată, platforma online de depunere a cererii A21 va fi închisă definitiv, iar posibilitatea depunerii pentru anul 2023 nu va mai fi disponibilă.

Cei interesați să obțină informații detaliate despre Alocația pentru copii pot accesa pagina relevantă a OPEKA la adresa electronică: https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/.