Coșmar în Petralona Femeie de Curățenie Agresată de Proprietar în Propria Casă

Într-un incident tulburător petrecut ieri la Petralona o femeie de curățenie în vârstă de 53 de ani a fost victima unei tentative de viol de către proprietarul albanez al apartamentului unde lucra.

Sâmbătă 18 mai la ora 17.00 o femeie de curățenie de 53 de ani a mers să facă ordine într-un apartament din Petralona deținut de un cetățean albanez. În timp ce își desfășura activitatea proprietarul a atacat-o brutal rupându-i hainele și încercând să o violeze. Femeia s-a luptat din răsputeri pentru a se apăra dar a suferit agresiuni fizice în timpul atacului.

Incidentul a fost raportat imediat autorităților iar victima a fost dusă la secția de poliție de la Nisa pentru a-și da declarația și a primi îngrijiri. Între timp agresorul a fost arestat și dus la paza Acropolei unde va fi reținut până la finalizarea anchetei.

Acest incident cutremurător subliniază pericolele cu care se confruntă zilnic lucrătorii casnici și necesitatea unor măsuri mai stricte pentru protecția acestora. Comunitatea locală a rămas șocată de violența extremă a atacului iar autoritățile promit să facă tot posibilul pentru a aduce făptașul în fața justiției.