Alertă despre dispariția unei tinere de 16 ani în Kifisia

Autoritățile au lansat o alertă cu privire la dispariția Konstantinei Irini, în vârstă de 16 ani, din regiunea Kifisia.

Pe 1 iunie 2024, în mijlocul zilei, Konstantina Irini, în vârstă de 16 ani, a dispărut din regiunea Kifisia. Potrivit actualizării emise de organizația „Zâmbetul Copiilor” din 2 iunie 2024, detaliile dispariției acesteia au fost împărtășite în baza unui ordin al Procuraturii, din cauza serioase îngrijorări cu privire la siguranța ei, fiind bănuit că există a treia părțile care pot fi implicate în dispariția ei.
Descrieri ale fetei dispărute

Konstantina Irini, în vârstă de 16 ani, are 1,64 metri înălțime și este slabă (greutate 55 kg) cu părul castaniu și ochii căprui. În ziua dispariției, ea purta un trening Adidas negru cu dungă albă, un sacou Adidas negru cu dungă fucsia și pantofi negri Nike.

Ea purta o geantă bej de la Gucci.
Autoritățile îndeamnă pe oricine are informații despre locul unde se află Constantina Irini să contacteze organizația „Zâmbetul Copiilor” 24 de ore din 24 prin Linia Fierbinte Europeană pentru Copii Dispăruți 116000. Informațiile pot fi raportate și la toate secțiile de poliție din țară sau prin intermediul „Dispăruți”. Alertă” oriunde este disponibilă.