Un atac asupra unei cafenele din centrul Atenei deschide ușa unei anchete privind violența fanilor

O cafenea din inima Atenei a fost atacată joi de atacatori necunoscuți, iar incidentul a stârnit îndoieli cu privire la legătura acesteia cu violențele care au avut loc în ultimele zile în fața unui stadion de la periferia capitalei. Această serie de evenimente pare să indice un nou val de conflicte între fanii echipelor sportive.
Atacul de către persoane necunoscute a avut loc într-o cafenea deținută de unul dintre suspecți și situată în spatele Stadionului Apostolos Nikolaidis de pe strada Alexandras și în apropierea Sediului Poliției din Attica. Atacul are loc pe fondul escaladării ciocnirilor și tensiunilor între fanii organizați ai Panathinaikos, moartea unui suporter de 29 de ani fiind înregistrată în timpul protestelor furioase în fața unui stadion din suburbia Nea Philadelphia, luni trecută.
Potrivit rapoartelor, aproximativ o duzină de atacatori pe motociclete au intrat în cafenea și i-au spart rapid geamurile înainte de a fuge de la fața locului. Poliția a răspuns imediat rapid și a reușit să aresteze doi suspecți în legătură cu acest atac.
Pe măsură ce investigația asupra acestor incidente continuă, temerile că ar putea izbucni mai multe ciocniri între fanii îndrăgostiți.

Autoritățile rămân gata să limiteze orice escaladare a tensiunii și să aștepte rezultatele investigațiilor pentru a dezvălui partea responsabilă și motivele din spatele acestor atacuri oribile, care pun la îndoială soarta lumii sportive a țării.

Share the news with your friends