Grecia.. Furtunile meteorologice obligă navele să rămână în porturi: pe măsură ce condițiile meteorologice se deteriorează

Într-o scenă care reflectă condițiile meteorologice nefavorabile care predomină în mai multe zone maritime, navele sunt nevoite să rămână în porturi din cauza deteriorării condițiilor meteorologice și a creșterii forței vântului.

Potrivit prognozelor EMY, aceste zone sunt de așteptat să fie martorii vântului puternic care ating viteze de până la 9 grade Beaufort, ceea ce va afecta operațiunile de navigație.

În acest context, zborurile matinale din portul Pireu către Ciclade nu au fost efectuate, în timp ce feriboturile către Insulele Argosaronic erau singurele care operau.

Având în vedere aceste circumstanțe dificile, călătorii sunt nevoiți să comunice cu autoritățile portuare locale și agențiile de turism înainte de plecare, pentru a fi informați cu privire la eventualele modificări sau modificări ale itinerariilor de zbor ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile care predomină în acele locuri.