Trannos: Cunoscutul trapător este internat în spital după un accident de circulație – Nimic de-a face cu cel din Voula

Trannos: Cunoscutul trapător este internat în spital

Popularul artist a avut un accident cu mașina și a fost nevoit să-și anuleze spectacolele – Nu are legătură cu accidentul petrecut la Vouliagmenis
Norocos în nenorocirea lui a fost cunoscutul trapător Tranno s care a fost implicat într-un accident de mașină ieri seara devreme. În aceeași zi în care în urmă cu un an Mad Clip și-a dat ultima suflare pe asfalt, tânărul interpret a ieșit în viață din accidentul pe care l-a avut cu jeep-ul său.

Mai exact, după cum a informat managerul său devreme, Trannos este tratat la o clinică din Faliro după accidentul său, dar viața lui nu este în niciun pericol. Drept urmare, toate aparițiile sale viitoare au fost anulate.

„Doamnelor și domnilor, în urmă cu câteva ore, Trannos a fost implicat într-un accident de mașină cu jeep-ul său. Este tratat preventiv la Mitropolit, sănătatea lui nu este în niciun pericol. Datorită celor de mai sus, din păcate, aparițiile sale viitoare nu vor avea loc până la o nouă notificare. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă vom ține la curent pe măsură ce situația se dezvoltă ” , a spus postarea managerului.
Neînțelegerea cu accidentul de circulație de la Vouliagmenis.

Mulți s-au grăbit să asocieze îngrămădirea cu trei vehicule care a avut loc la scurt timp după miezul nopții pe Bulevardul Vouliagmenis cu accidentul de la Trannos, dar conform informațiilor, nu este cazul. Accidentul tânărului trapător s-a petrecut mai devreme vineri seară , în timp ce protothema.gr l-a contactat pe managerul artistului pentru a confirma că accidentul nu s-a petrecut în Voula. Prin urmare, acestea sunt două cazuri diferite.

Se reamintește că în localitatea Vouliagmenis, accidentul de mașină s-a petrecut când primul șofer, care se deplasa spre bulevardul Posidonos, dintr-un motiv necunoscut până acum, a pierdut controlul mașinii sale și a intrat în coliziune cu celelalte două vehicule. Coliziunea a fost atât de gravă încât un vehicul s-a răsturnat în timp ce motorul celui de-al doilea vehicul a fost aruncat pe șosea.

La fața locului s-au deplasat mașini ale poliției rutiere, care au oprit traficul, și 4 autospeciale de la Pompieri cu 9 pompieri care au reușit să elibereze șoferii și pasagerii după o oră.

Potrivit informațiilor, un șofer a fost rănit ușor, în timp ce două femei care au coborât din mașina care s-a răsturnat au fost duse cu ambulanța EKAB la spitalul KAT, unde sunt tratate pentru răni grave.

Trannos: Cunoscutul trapător este internat în spital după un accident de circulație - Nimic de-a face cu cel din Voula

Trafic Trannos

Cutremur acum: Creta a fost zguduită de un cutremur de 5,2 Richter