Kids & Cars: Aventura Electrică în Inima Glyfada

Municipiul Glyfada găzduiește un eveniment senzațional care aduce împreună două pasiuni inepuizabile: copiii și mașinile lor. Sub numele de “Kids & Cars”, acest eveniment unic în tandrețe și pasiune promite să încânte și să educe, transformând străzile parcului într-un teren de joacă pentru tinerii șoferi de la 5 la 9 ani.

O Aventură Electrică

În inima Parcului de antrenament al traficului din Glyfada, Nikos Mastorakis, cunoscut pentru organizarea primului Baby Raliu din Grecia, îi aduce acum pe cei mici la volanul unor mașini electrice, într-o demonstrație de îndemânare și distracție. De la slalom printre obstacole colorate până la parcare în marșarier în tuneluri transparente, evenimentul promite să ofere 4 minute de pură aventură și zâmbete.

Selectați prin Tragere la Sorți, Aplați de Părinți

Cu un număr mare de participanți așteptați, organizatorii au decis să selecteze tinerii șoferi prin tragere la sorți, oferind șansa ca toți cei pasionați să se bucure de experiență. În timp ce tinerii “Ferstappen” vor fi aplaudați de părinții lor, spectacolul va fi transmis live pe platformele de socializare.

Învățând și Bucurându-ne de Mobilitatea Electrică

Primarul Giorgos Papanikolaou subliniază importanța acestui eveniment, care aduce împreună două elemente cheie ale viitorului: copiii și mobilitatea electrică. Cu peste 2.000 de copii care vin lunar să învețe să conducă în siguranță, Glyfada își asumă rolul de pionier în educarea noilor generații de șoferi responsabili.

Copii și mașini

Copii și mașini

Copii și mașini

Copii și mașini

Copii și mașini

O Iubire Distractivă și Educațională

Inițiatorul evenimentului, Nikos Mastorakis, exprimă entuziasmul pentru această combinație între copii și mașini. Cu speranța că “Kids & Cars” va deveni un eveniment anual, el subliniază importanța educării copiilor în privința mobilității electrice, văzând în viitorul lor permis de conducere doar motoare electrice.

Înscrieri Deschise

Înscrierile pentru “Kids & Cars” se închid pe 27 aprilie, iar părinții pot afla mai multe detalii și pot solicita formularele de înscriere la adresa de email kidsandcarsgr@gmail.com și pe rețelele de socializare. Este o oportunitate de a aduce împreună două pasiuni și de a educa generațiile viitoare în privința mobilității sustenabile și a distracției responsabile la volan.