Trafic pe străzi: Kifissos rămâne pe roșu – HARTĂ LIVE

Trafic pe străzi: Kifissos rămâne pe roșu

„Frâna de mână” de pe autobuze, troleioare, metrouri și tramvaie a adus… paralizie dimineața pe străzile Atenei. Blocaj în trafic în Kifissos, poza este mai bună pe drumurile care au fost „înghețate”.
Greva de 24 de ore pentru transportul în masă de astăzi, miercuri, a avut impactul direct așteptat pe străzile din Atena, unde traficul este foarte intens încă de dimineața devreme, înainte de ora 7 dimineața.

De foarte devreme, bulevardul Kifisou a lovit… roșu, cu vehicule „blocate” în ambele pâraie, unde se observă un blocaj de trafic.
La scurt timp după ora 8 dimineața de fapt, Bulevardul era cufundat în… roșu intens cu cozi de kilometri pe ambele părți. La coborâre, vehiculele rămân staționate timp de o oră de la înălțimea Metamorfosi până la intersecția cu Bulevardul Atena, formând o coadă de câțiva kilometri.

După ora 10 dimineața, traficul pe Kifissos a rămas greoi, deși imaginea s-a îmbunătățit ușor, mai ales în urcare unde drumul s-a „degajat” și traficul pare acum să se desfășoare lin.

Situația este mai bună și pe mai multe drumuri unde mai devreme a existat un flux dens de vehicule și întârzieri mari.

Este caracteristic ca pe Bulevardul Atena trecerea vehiculelor se desfasoara fara probleme, in timp ce fluxul este lin si pe Kifisias. Cu toate acestea, mai multe străzi din centrul Atenei rămân „înghețate”, precum strada Alexandras și Pireu.

Circulaţie

Circulaţie

apergia_mmm_kinisi_xr

Salonic: un bărbat de 55 de ani este acuzat că a abuzat o fetiță de 8 ani