Scenă incredibilă din Salonic: S-a dus la supermarket pentru a… evita sâcâiala soției sale

Scenă incredibilă din Salonic

Vecinii au sunat la poliție, iar soțul a mințit că și-a lovit soția.
Un incident desprins dintr-un film s-a desfășurat în Salonic , unde un bărbat a mințit poliția că și-a bătut soția și a preferat să petreacă noaptea în aer liber pentru a o evita… scâncindu-se,

În special, potrivit raportului ANT1, femeia ar fi fost iritată când s-a întors de la serviciu și a văzut casa cu susul în jos. Cuplul a început să se certe și se spune că vecinii au alertat poliția . Când polițiștii s-au deplasat la fața locului au găsit-o pe femeie în stare de furie și ea le-a spus că soțul ei a bătut-o.
Bărbatul de 40 de ani , în loc să nege fapta sa, întrucât plângerea femeii nu era valabilă, a spus polițiștilor că a lovit-o într-adevăr și astfel a fost arestat în regim automat.

Cazul a ajuns la Tribunalul de contravenție cu trei membri Autoforo din Salonic, bărbatul de 40 de ani fiind acuzat de violență domestică, întrucât a recunoscut în mod fals poliției că și-a bătut soția, pentru ca poliția să-l aresteze și să-l ducă la sediul de politie unde a petrecut noaptea pana la sosirea politiei.timp de judecata.

În mărturia sa în fața instanței , femeia și-a cerut scuze că l-a pus într-o poziție atât de dificilă și, de asemenea, autorităților pentru mobilizarea inutilă.

Bărbatul de 40 de ani, care s-a așezat în banca acuzației inculpatului, de îndată ce și-a început pledoaria, și-a cerut scuze instanței și poliției pentru că i-au deranjat fără niciun motiv, după ce a recunoscut că nimic din cele spuse de el și soția sa nu s-a întâmplat în politia.

În cele din urmă, instanța l-a achitat pe bărbatul de 40 de ani din îndoieli.

Bătălia unui ofițer de poliție cu criminali romi cruzi, în casa părintească din Oropos!