Salonic: Acesta este șoferul care a răpit o tânără de 21 de ani și a lăsat-o plină de sânge pe strada Egnatia Foto si Video

Salonic: Acesta este șoferul care a răpit

Fata de 21 de ani care a fost purtată de un șofer inconștient la primele ore ale zilei de marți pe strada Egnatia se luptă să rămână în viață. Starea ei de sănătate este considerată deosebit de gravă. Ea rămâne intubată în terapia intensivă a spitalului Papageorgiou. Șoferul vehiculului, în încercarea de a scăpa de la locul incidentului, a călcat a doua oară pe nefericita tânără de 21 de ani, provocându-i leziuni grave ale creierului. Apoi a fugit, lăsând în urmă tânăra grav rănită.

Din acel moment au început cercetările polițiștilor pentru a localiza șoferul vehiculului întunecat. Investigațiile au adus rezultate imediate. Potrivit informațiilor exclusive de la thestival.gr, Poliția știe că persoana care conducea vehiculul și l-a rănit grav pe tânărul de 21 de ani este un albanez în vârstă de 30 de ani. Potrivit acelorași informații, în mașină se afla cu el o tânără.

Tânărul de 30 de ani a fost anterior îngrijorător pentru autorități pentru un caz de droguri. A fost prins cu o cantitate mare de hașiș. A fost eliberat condiționat. Poliția se luptă să-l găsească. Se bănuiește că va încerca să evadeze în Albania.

Salonic: Acesta este șoferul care a răpit o tânără de 21 de ani și a lăsat-o plină de sânge pe strada Egnatia Foto si Video

Salonic: Acesta este șoferul care l-a răpit și abandonat pe studentul de 21 de ani tanea.gr

Accident rutier în Salonic: O tânără de 21 de ani a fost lovită de o mașină – A rămas plină de sânge (fotografii, video)