„Safari” al Poliției Rutiere din Attica pentru a se ocupa de cursele improvizate – au fost confirmate 335 de încălcări și 13 șoferi au fost arestați

Poliției Rutiere din Attica

Poliția Rutieră din Attica a procedat la arestarea a 13 persoane pentru privarea de permis de conducere și a confirmat 335 de încălcări în cadrul verificărilor efectuate în cele trei zile de 12, 13 și 14 mai pe bulevardul de la malul mării, bulevardul Schistou din Keratsini, bulevardul Dimokratias din Perama și Învierea în Papagou.

Potrivit ELAS, scopul inspecțiilor a fost să se ocupe de curse improvizate, precum și de alte încălcări periculoase care duc la accidente de circulație, perturbă siguranța circulației și circulația lină și sigură a cetățenilor.

În detaliu, cele 335 de încălcări care au fost confirmate au vizat:

– 63 pentru viteză excesivă

– 33 pentru conducere sub influența alcoolului

– 38 pentru nefolosirea centurii de siguranță

– 30 pentru nefolosirea unei căști de protecție

– 21 pentru nefurnizarea unui toba de eșapament eficientă

– 24 pentru utilizarea sticlei opace (colorate)

– 9 pentru demonstrarea aptitudinilor

– 7 pentru că nu aveau numere de înmatriculare de stat

– 5 pentru plăcuța de înmatriculare de stat care nu se poate distinge

– 5 pentru manevre periculoase

– 2 pentru încălcarea semaforului roșu

– 2 pentru utilizarea telefonului mobil

– alte 96 de încălcări

În plus, au fost scoase 45 de perechi de plăcuțe de înmatriculare, 62 de permise de vehicule și 73 de permise de conducere. În cele din urmă, 25 de vehicule au fost imobilizate.

La controalele efectuate au participat polițiști ai Echipelor de Control și Prevenire a Accidentelor de Rutieră (OEPTA), precum și ai Direcțiilor de Rutiere competente.

După cum subliniază ELAS în anunțul său relevant, controalele vor continua cu aceeași intensitate și în alte zone din Attica, care prezintă o delincvență crescută și periculoasă.

Școli: Ultima săptămână de cursuri – Încep examenele