Regina Elisabeta: Cât va dura doliu în Marea Britanie – „La revedere” cu 96 de lovituri de tun

Regina Elisabeta: Cât va dura doliu în Marea Britanie

Regina a murit, să trăiască regele! Prima decizie luată de Charles cu puțin timp înainte de a fi uns oficial rege al Marii Britanii este că doliu familiei regale pentru moartea mamei sale, regina Elisabeta , va dura aproape până la sfârșitul lunii!

În timp ce Marea Britanie și întreaga lume plâng și își iau rămas bun de la Regina Elisabeta, femeia care a domnit timp de 70 de ani record și a ținut țara împreună în momente critice, regele Carol al III-lea (acum) a decis că doliu va dura până la șapte zile după înmormântarea mamei sale, care se estimează a fi fie duminica viitoare, 18 septembrie, fie a doua zi!
Ziua înmormântării Reginei Elisabeta nu a fost finalizată. El va fi apoi înmormântat în capela Castelului Windsor. Cu puțin înainte de ora 11:30 (ora Regatului Unit), Charles, însoțit de soția regală Camilla, a părăsit Balmoralul spre Londra, unde se va întâlni pentru prima dată în calitate de rege pe premierul țării, Lis Truss.

La 13:00 ora Marii Britanii și 15:00 ora Greciei, în memoria Reginei Elisabeta, se vor auzi 96 de tunuri, câte anii ei, în timp ce clopotele sună jalnic. Tragele de tun se vor auzi din diferite părți ale Londrei, inclusiv din Hyde Park și Turnul Londrei.

Larissa: Thriller cu uciderea brutală a tinerei de 35 de ani – Vezi subsolul în care a fost găsită moartă