Plaja grecească de vis cu… 124 de trepte! Este printre cele mai bune din Europa

Plaja grecească de vis cu…

Kythira , sau Tsirigo, este o insulă cu adevărat specială, care oferă o mulțime de experiențe diferite vizitatorilor săi. Este situată în punctul în care Mările Ionice, Egee și Creta se întâlnesc și combină peisaje tipice insulare dominate de stânci abrupte și ape turcoaz cu zone de vegetație densă cu cascade și piedestale!

Kythira: Vara trebuie să te găsească pe insula care te va face să te îndrăgostești!

Cu toate acestea, există o plajă care iese în evidență pe această insulă, deoarece trebuie să coborâți… 124 de trepte pentru a vă bucura de scufundări și pe drumul înapoi în sus pe scări, dar chiar merită. Aceasta este plaja de vis Kaladi care, pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase plaje grecești, este și printre cele mai bune din Europa!

Kaladi, Calea cu treptele care duce la plaja de vis!

Plaja Kaladi
Una dintre cele mai faimoase plaje din partea de est a insulei. Are ape turcoaz, pietricele mari si o pestera care duce la o plaja mai mica alcatuind un peisaj de vis!

Kaladi, Calea cu treptele care duce la plaja de vis!Plaja Kaladi este destul de liniștită și dezorganizată, totuși înainte de a coborî cele 124 de scări veți găsi o cantină de unde puteți obține tot ce aveți nevoie.

Din toate motivele de mai sus, Kaladi arată ca un paradis lichid δει, deoarece frumusețea lui nu este pusă la îndoială! De altfel, anul trecut The Guardian a inclus plaja în lista celor mai bune 40 de plaje din Europa! Notă Lista include, desigur, încă 4 plaje grecești.

Plaja Kaladi Kythira

Plaja Kaladi

Pe de altă parte, cert este că aceasta nu este o plajă ideală pentru familii, deoarece în afară de scări, mulți dintre vizitatorii acesteia când merg la Kaladi spun „da” nudismului, aruncându-și costumele de baie și înotând complet liber.

Plaja Kaladi cu 124 de trepte

Plaja Kaladi de sus

Vacanta in Rhodos – Insula iubita de zei – Ghid Complet