O femeie în vârstă a fost prinsă de o spirală de escroci în Imathia

O femeie în vârstă a fost prinsă de o spirală

Făptașii au încercat să-i stoarce 4.000 de euro, dar ea a înțeles că sunt escroci.
O bătrână din Alexandria Imathia și-a ținut calmul și și-a dat seama că are de-a face cu escroci când străinii au sunat-o sub pretenția că copilul ei a fost rănit într-un accident de mașină și au nevoie urgent de bani pentru operație, așa că a reușit să-i prindă în capcană.

Femeia s-a prefăcut că este de acord atunci când făptașii au încercat să-i stoarce 4.000 de euro și și-au făcut o programare cu ei pentru a preda banii. Imediat ce a închis, însă, a anunțat Poliția. Astfel, străinul care a mers să primească suma, s-a trezit în cordonul Securității Alexandria, Securității Veria și Echipa DIAS!

Din anchetă a reieșit că în ultimele două luni spirala a fraudat în același mod trei bătrâni în diferite zone ale Imatiei și le-a luat în total 20.750 de euro, cinci lire de aur și bijuterii în valoare de 1.000 de euro ! Străinul a fost dus la procurorul Veria cu dosarul întocmit împotriva lui pentru înșelăciune, în timp ce cercetările prealabile continuă pentru identificarea complicilor săi și instrumentarea altor dosare.

Grecia.. Lanțurile antiblocare sunt obligatorii în mașini din octombrie până în aprilie