Misterul răpirii bebelușului în Aegaleo – Două arestări

Misterul răpirii bebelușului în Aegaleo

Un caz ciudat care nu poate fi exclus să fie legat de comerțul cu bebeluși preocupă în ultimele ore autoritățile de poliție. Potrivit Alpha, polițiștii municipali din Aegaleo au văzut doi bărbați ținând în brațe un bebeluș de opt luni în timp ce mergeau lângă stația de metrou „Agia Marina”.

Ceea ce i-a surprins pe poliția municipală a fost că nu era nicio femeie cu cei doi bărbați. Așa că s-au apropiat de ei, întrebându-i diverse lucruri. În același timp, au avut grijă să informeze Securitatea Atticii de Vest.

Cei doi bărbați, după ce au răspuns mai întâi polițiștilor care au sosit în punctul în care mama bebelușului, le-a dat-o să-l scoată la plimbare, apoi le-au spus că mama le-a dat bebelușul, pentru a-l vinde pt. 50.000 de euro.

Polițiștii i-au încătușat pe cei doi bărbați și împotriva lor a fost întocmit dosar pentru tâlhărie. Cercetarea cazului a fost întreprinsă de Departamentul pentru Securitatea Juvenilă.

Se observă că mama, vorbind cu polițiștii, a spus că sunt toți împreună acasă și când a intrat să facă baie, i-au luat copilul și au plecat. Potrivit celor spuse de aceasta polițiștilor, femeia locuiește în Colonos și mai are patru copii. Cei doi bărbați au spus că locuiesc în Ampelokipi și Keratsini.

Potrivit informațiilor, cei doi inculpați și-au schimbat acuzațiile și au susținut din nou că mama le-a dat copilul să-l scoată la plimbare.

Tramvai: Aranjamente de circulație pe Linia 7 din cauza lucrărilor tehnice din Pireu