Frica și teroarea… uscătorului de păr pentru clientele de sex feminin – Pleacă din salon cu părul ud

Frica și teroarea… uscătorului de păr

Uscatoarele de par au inceput sa fie considerate un articol de lux in saloanele de coafura, intrucat utilizarea lor creste atat preturile coafurilor, cat si facturile la electricitate.
Frica și teroarea… uscătorului de păr pentru clientele de sex feminin – Pleacă din salon cu părul ud.
„Mai multe doamne vin să se tundă și să lase ude, unele aplică gel și coafează sau cer să închidă uscătorul de păr după 3-4 minute pentru uscare rapidă”, a spus Emmanuela Georgopoulou, proprietara salonului.

De îndată ce frizerii pun mâna pe uscător de păr, mulți clienți trec cu frică și frică la gândul că vor plăti mai mult decât bugetul pe care l-au calculat.

Uscătorul de păr profesional poate începe de la 1.500 de wați și poate ajunge până la 3.000, profesioniștii le folosesc pe cele cu cele mai multe pentru cel mai bun rezultat posibil la fiecare coafură.

O modalitate prin care proprietarii de salon să strângă cel puțin 2 euro pe coafură și ca această creștere să fie modelată în funcție de lungimea părului.
Ei caută o ofertă pentru a-și curăța părul
Un exemplu tipic este doamna Alexandra, care mergea de două ori pe săptămână la coafură pentru o tunsoare. În ultimele luni s-a neglijat, până când a găsit oferta pe care o va suporta buzunarul ei.

Pe de o parte, proprietarii de salon nu pot păstra prețurile normale la coafuri, pe de altă parte, de îndată ce clienții văd un uscător de păr, acesta dispare.

Salonic .. Patru hoți arestați în timp ce încercau să jefuiască un magazin mobil – video