Kifissia: Minorii care au semănat teroarea sunt membri ai unei bande „dure” – Pozați cu pumni de fier și lanțuri

Kifissia: Minorii care au semănat

Un tânăr de 16 ani din Kifissia, un tânăr de 20 de ani din Dionysos și un tânăr de 14 ani, care este găzduit la „Zâmbetul Copilului”, sunt membrii bandei „durii” de minori care se răspândesc. teroare în centrul orașului Kifissia.

Acțiunea bandei a fost desființată marțea trecută după-amiaza, în zona Omoniei. Polițiștii i-au arestat pe cei trei tineri în centrul Atenei și, în aceeași după-amiază, atacaseră un tânăr de 19 ani în Kifissia.

Cei doi minori împreună cu tânărul de 20 de ani i-au sustras telefonul mobil tânărului de 19 ani în Piața Platanou, dar „prada” lor a fost cea care i-a trădat.
I-phone-ul furat avea un sistem de urmărire în urma căruia a bătut în cuie stigmatul făptuitorilor care au căzut în mâinile Poliției.

După cum s-a dovedit, tânărul de 14 ani și cel de 20 de ani atacaseră și jefuiseră un tânăr de 14 ani pe strada Kolokotroni, din Kifissia, pe 28 octombrie.

Tâlharii de cuțite minori sunt membri ai unei bande foarte periculoase de minori care operează în suburbiile de nord.
Membrii săi „reclamă” pe rețelele de socializare lanțurile și globurile cu care amenință cetățenii nebănuiți, în timp ce tânărul de 16 ani arestat pozează adesea cu pumnul de fier în pumnul strâns.

Banda are peste 8 membri și frecventează parcuri și clădiri abandonate din Drosia, Penteli și Vrilissia.
Minorii au devenit frica și teroarea rezidenților , deoarece purtând toată fața și ținând în mâini arme mortale, atacă trecătorii în parcul Kifissia.

anilikoi_symmoria__2_

anilikoi_symmoria__3_

anilikoi_symmoria__4_

anilikoi_symmoria__5_

anilikoi_symmoria__1_

Cimitirul 3 din Atena: Au spart osuare și au prins oase