Municipalitățile din Attica sunt în așteptare din cauza vremii rea „EVA”

Attica sunt în așteptare din cauza vremii rea

Serviciile municipiilor din Attica au fost puse în alertă totală, din cauza prognozei de vreme rea și fenomene meteo periculoase care vor afecta prefectura în weekend. În majoritatea zonelor s-a efectuat curățare amplă a căminelor de vizitare și a scurgerilor pluviale, în timp ce s-a dat ordin pentru îndepărtarea imediată a oricăror obiecte voluminoase găsite pe drumuri.

Majoritatea municipalităților au amânat diversele acțiuni cu participarea cetățenilor și evenimentele pe care le-au planificat pentru weekend, în timp ce au emis și anunțuri prin care se recomandă măsuri de siguranță pentru locuitori.

În ansamblu, primarii și-au pus în alertă forțele de Protecție Civilă, pentru a oferi, oriunde este nevoie, tot ajutorul posibil. De fapt, Municipiul Oropos, care acoperă o zonă foarte mare și deosebită (muntoasă și de coastă) în partea de nord-est a Atticii, a activat Planul relevant pe care l-a întocmit pentru cazuri similare. (Planul de abordare a situațiilor de urgență și imediate). gestionarea consecințelor producerii fenomenelor de inundații), după teleconferința de astăzi pe care primarul a avut-o cu viceprimarii și cu reprezentanți ai Pompierilor, Poliției, precum și ai grupurilor de voluntari.

Municipalitățile din Attica sunt în așteptare din cauza vremii rea „EVA”

Zografou: Un șofer de taxi a păcălit o clientă care nu avea bani de plătit și i-a sugerat să „găsească o altă cale…”