Kalo Ambeli: Plaja din peisajul stâncos și sălbatic din Serifos, cu ape cristaline

Kalo Ambeli: Plaja din peisajul stâncos și sălbatic

Un loc magic care șochează prin frumusețea sa sălbatică – Vezi fotografiile

Peisajul din jurul Kalo Ambeli din Serifos este uscat

Plaja Kalo Ambeli din Serifos este de vis

Plaja Kalo Ambeli din Serifos de sus

Ape cristaline pe plaja Kalo Ambeli din Serifos

Peisajul stâncos impresionant din jurul plajei Kalo Ambeli din Serifos

Peisaj stâncos pe plaja Kalo Ambeli din Serifos

Πανοραμική άποψη από την παραλία Καλό Αμπέλι στη Σέριφο

Serifos , cu frumusețea sa sălbatică și peisajele uluitoare, este una dintre cele mai populare destinații de vară, și nu fără motiv. Pe insula cu una dintre cele mai frumoase țări ale Cicladelor , se descoperă multe comori, printre care se numără plaja Kalo Ambeli, în partea de sud a orașului Serifos, la o distanță de 3,5 km de Livadi.

Kalo Ambeli , așadar, este o plajă cu formațiuni stâncoase impresionante în și în afara mării, nisip auriu care arată ca o pulbere și ape albastre adânci – aduc în minte o destinație exotică sau o piscină – care te invită la înotări lungi răcoritoare departe de plajele aglomerate ale insulei .
Stâncile situate pe partea dreaptă a coastei acționează și ca „găuri de apă” naturale pentru scufundări, în timp ce minunatul fund al plajei este o destinație ideală pentru pasionații de snorkeling. Spre partea stângă a Bunei Vie sunt golfuri minuscule care pot fi descoperite înot.

La capătul sudic al golfului, unde se află plaja, puteți găsi și insula de stâncă „Garbias” (cunoscută și sub numele de Mikronisi), care, conform tradiției locale, este legată de mitul lui Ulise .

Kalo Abeli: Cum se ajunge la plajă
Pentru a ajunge la el, va trebui să mergeți pe poteca care duce la el timp de aproximativ 20 de minute. Drumul pentru mașini ajunge într-un punct, după așezarea Rammos și în direcția plajelor Vagia, Ganema și Koutalas , iar de acolo pașii duc la Biserica Mântuitorului , dând ștafeta unei poteci de coborâre care duce la plajă.

Deși accesul la el este destul de dificil, Kalo Abeli ​​îi recompensează pe scăldatorii care îl aleg, care cu siguranță vor rămâne cu gura căscată odată ce îl vor vedea! Plaja nu are nicio organizare sau umbra si de aceea cei care o viziteaza ar fi trebuit sa asigure in prealabil proviziile necesare.

Evia: Plaja din Marea Egee cu culorile frumoase, apele adânci turcoaz și la doar 2 ore de Atena